Sztárok

Szacsvay László: fogy az erőm

Szacsvay László Sándor András újságíró-riporter rendezvénysorozatán lebilincselő őszinteséggel beszélt a magánéletéről szerda este, az estre a kutyája is elkísérte.

Szacsvay László sosem pihen, maga ápolja a feleségét és közben egyetlen fellépését sem mondta le. Sajnos megviseli a nehéz helyzet írja a Bors. “Jártányi erőm sincs lassan…”  mondta.

“Teszem a dolgom, reggeltől estig nyomom. Nem kívánom senkinek, de ha ápolói funkciót tölt be, megtudja. Minden házimunkát elvégzek. Elég nagy lakásban lakom, már attól megőrülök, ha kint hagytam a konyhában valamit, és vissza kell menni. Időnként van takarítóm, de porszívózom, főzök, mosok, bevásárolok. Amíg erőmből telik, csinálom. A fő gondom pillanatnyilag az, hogy sok pénzért kellett felvennem ápolót. Eddig nem engedtem be segítőt a lakásba, most is csak a kényszerhelyzet miatt. Nem akarom arra a néhány családtagomra lőcsölni, aki még létezik. Ez az én problémám”  mesélte Szacsvay László.

Szacsvay László: fogy az erőm

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top