Sztárok

Fábián Julit elhagyta a párja, amikor beteg lett a sztár

Amikor azt gondolta, hogy a karrierje csúcsán jár, rendben volt a magánélete is, Fábián Juli súlyosan megbetegedett. Ahogy ez kiderült, a párja rögtön elhagyta.

Joshi, a legjobb barát című műsorban mesélte el Fábián Juli, hogyan viselte élete legnehezebb évét. Az énekesnőnél éppen akkor diagnosztizáltak egy súlyos betegséget, amikor a karrierje szárnyalt, és azt gondolta, végre sínen van az élete. 

Fábián Julit elhagyta a párja, amikor beteg lett a sztár

“Már kifelé megyek a betegségből, már a színpadi jelenlétem is energikus tud lenni” – mesélte Joshi Bharatnak, hozzátéve, hogy a betegségét nem akarja konkrétan megnevezni, mert nem szeretné, ha mindenféle gyógymódok és kezelések reklámarcának használnák fel. 

“Egy év kimaradt nekem, pont azután, hogy ott az Eurovíziókor nagyon megugrottunk. Nagyon nagy szerencsés együttállása volt a csillagoknak, de abban a pillanatban, amikor kilőttek bennünket, rögtön leestünk.”

Fábián Julit elhagyta a párja, amikor beteg lett a sztár

Az első időszakban riadt volt és dühös, az énekesnő szerint ez az érzés volt a legrosszabb, mert nem értette, miért történik ez vele. 

“Akkor egy fél éve voltam együtt egy hapsival, aki egy hét után lelépett. Úgy gondolta, hogy ehhez nem kíván asszisztálni. Ez így már nem volt buli, nem volt jó csomag. Nyilván megvannak ennek a miértjei, de nem baj, menjen, akinek menni kell, mert mindig jobb jön. Csak akkor még nem így gondoltam” – mesélte a nemrég Comet-díjra jelölt Fábián Juli. 

Fábián Julit elhagyta a párja, amikor beteg lett a sztár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top