Sztárok

Sírva vallott szerelmet Laci Alexandrának a Star Academyben

Miközben azért volt itt már mindenféle a Star Academy házában, valahogy nem is számítottunk rá, hogy szerelem szövődhet. Pedig nagyon úgy fest az akadémia, mint valami kamasz ismerkedőtábor.

Pádár Alexandra körül izzik a levegő, amióta beköltözött a Star Academybe, és bár két férfi legyeskedett körülötte, végül a harmadik, Kelemen Laci lett a befutó. Az akadémia történetének első szexjelenete után Laci és Alexandra sztorija most újabb fordulatot vett. 

Kelemen Laci ugyanis szerelmet vallott az énekesnőnek, és közben a könnyeivel küszködött. A fiú úgy érezte, csak ő veszi ezt a kapcsolatot komolyan, mert első naptól odavan Alexandráért, Illés Adriánra pedig rettenetesen féltékeny volt. 

“Tudom, hogy csalódni fogok, mert tőled ilyen vallomást nem kapok. Én igazából egy szerencsétlen lúzer jófiú vagyok, nem egy vagány srác. Akármit csinálhatok, én mindig a lúzer srác maradok minden sztoriban.”

Itt a videó, amiből kiírtuk az érdekesebb részeket:

 Aztán elhangzik ez a párbeszéd:

“Engem adott neked a gép és nem akarod elfogadni.”

“Én csak téged akarlak, Szandi, esküszöm.”

“Akkor miért kokettálsz a hátam mögött a másik egyeddel, és fogadod el őt örök barátnak, és alázol le engem, mint egy büdös k*vat” – utalva arra, hogy Laci odament Illés Adriánhoz, mivel meggyőződése, hogy Alexandra nem őt választotta, csakis azért kapta meg a lányt, mert Adrián kiszállt a játékból. 

Sírva vallott szerelmet Laci Alexandrának a Star Academyben

“Most legszívesebben elsírnám magam” – folytatta Kelemen Laci, akit Alexandra megnyugtatott: ő választotta a fiút, és végül egy csókkal zárult a megható szerelmi vallomás.  

Sírva vallott szerelmet Laci Alexandrának a Star Academyben

De az akadémián tombol a szerelem, mint egy gimis osztályfilmben. Ossó Balázs és Bene Barbara éppen úgy turbékolnak, mint Illés Adrián és Balog Brigi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top