Sztárok

Visszaült az iskolapadba az olimpiai bajnok Berki Krisztián

Bizony-bizony. Ismét diák az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián. A Debreceni Egyetem hallgatója lett szeptembertől. És mit tanul? Mutatjuk azt is.

Debrecenben élte át első világbajnokságát, a cívis városban nyerte első Európa-bajnoki címét, és itt szerezhet diplomát a kiváló tornász, Berki Krisztián. Az olimpia bajnok sportoló, akiről a közelmúltban a lólengés egyik gyakorlatát nevezték el, már be is iratkozott a Debreceni Egyetemre.

Debrecenben minden adott ahhoz, hogy tanulmányait ideális körülmények között folytassa. Az oktatók egyéni tanrenddel segítik a versenyekre való felkészülését, így a tanulás mellett a sportról sem kell még lemondania.

Az olimpiai bajnok tornász egy év kihagyás után, sérüléséből felépülve a hétvégén országos szerbajnokságot nyert, és teljes gőzzel készül arra, hogy Tokióban újabb olimpiát nyerjen. A kemény edzések mellett egyetemi tanulmányait is komolyan veszi.

“Rég ültem iskolapadban, nyilván nagyon nehéz lesz visszaszokni, de tudom, a sport és a családom mellett erre is kell időt szánnom” – árulta el Berki Krisztián, hozzátéve, hogy mindig örömmel érkezik Debrecenbe, hiszen itt, “csupaszív” emberek fogadják.

Berki Krisztián a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának sportszervező szakán kezdte meg tanulmányait szeptemberben – olvasható az Egyetem oldalán.

És íme a gyakorlat, amit az ismét az iskolapadba visszaült Berki Krisztiánról neveztek el

Káprázatos?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top