Sztárok

Warren Beatty: 13 ezer nővel lefeküdni varázslat

A filmes szakmában eltöltött több mint 50 év alatt Warren Beatty különleges hírnévre tett szert, nevezetesen hogy 10 ezernél is több nővel feküdt le. Erről a róla szóló életrajzi könyvben is egy szép fejezet van.

Most, közel húszévnyi hallgatás után végre egy interjút adott Hollywood egyik legnagyobb szívtiprója, Warren Beatty, aki szerette volna, ha mindenki tisztában van a részletekkel. 2010-ben megjelent, róla szóló életrajzi könyvben Peter Biskind közel 13 ezer olyan nőről beszélt, akikkel viszonya volt a sztárnak. 

“Csak gondoljanak bele, 12 775 nővel lefeküdni varázslat. Ez nem csak azt jelenti, hogy naponta több emberről beszélünk, de arról is, hogy egyikükkel sem feküdtem volna le kétszer” – nyilatkozta a 79 éves Warren Beatty az AARP magazinnak adott interjúban. Azt viszont nem tagadta, hogy igazi nőfaló volt, csak éppen a számok nem stimmelnek. “Nézzék, én soha senkit nem vezettem félre. Alapvetően egy kedves fickó vagyok.”

Warren Beatty: 13 ezer nővel lefeküdni varázslat

Közel járt az ötvenhez, amikor megnősült, Annette Beninggel 1992-ben keltek egybe, és négy gyerekük született. Korábban olyan híres nőkkel is randevúzott, mint Madonna vagy Barbra Streisand.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top