Sztárok

Embertelen petting a Való Világban

VV Evelin és VV Soma nem bírtnak magukkal: egymásnak estek, és teljesen nyilvánvaló, hogy a lepedőjük nem maradt szárazon.

“Úgy jár a keze, mint a motolla” – szól a mondás, melyet abban az esetben szokás használni, amikor valaki eszeveszett tempóval hadonászik, esetleg rúgkapál, bár ebben az esetben a frázis így szól: “úgy jár a lába, mint a motolla”.

A fentebb használt (első) kifejezés VV Soma és VV Evelin kéz-, illetve karmozgására is igaz. Szeptember 27-én késő este a Való Világ 8 két versenyzője bebújt a paplan alá, majd ott némi csókolózás után először enyhe pettingbe kezdett, majd később vadul folytatta, és a videó tanúsága szerint kézzel elégítették ki egymást. Először VV Evelin volt készséges VV Somával, később VV Soma próbált örömet okozni VV Evelinnek, és látszólag sikerrel járt. “Asztak*rva” – jegyezte meg VV Evelin, sóhajából pedig arra is következtethetünk, hogy orgazmusa volt.

Evelin egyébként tisztában van a képességeivel, mint azt anno megjegyezte: “k*rva jó baszás vagyok”.

Olvass még a Való Világról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top