Sztárok

Keményen beszóltak Sebestyén Balázsnak a Kicsi Óriásokban

Ahogy már mondtuk, nincs őszintébb a gyerekszájnál. Viszont arra még Sebestyén Balázs sem számított, amit a Kicsi Óriások műsorában kapott a versenyzőktől.

Sebestyén Balázs rutinos kvízmester, de úgy tűnik, ezúttal embereire akadt, hiszen a Kicsi Óriások ovisai ledumálják őt a színpadon, ahogy azt korábban már megtették a műsor vendégével, Tóth Gabival is.

fotó: RTL Klub
fotó: RTL Klub

A vasárnapi esti adásban a kis tehetségeknek egy kérdezz-felelek keretében gyerekkori fotó alapján kellett felismerniük valakit.

Keményen beszóltak Sebestyén Balázsnak a Kicsi Óriásokban

“Ki van a képen? Nem volt mindig szép” – kommentálta egyből a kérdést Sebestyén Balázs. Viki, aki Oláh Gergő csapatának, a Fenegyerekeknek az ovisa erre azonnal le is csapott, és keményen beszólt a műsorvezetőnek: “Te vagy az, Balázs, te nem vagy mindig szép, hanem mindig csúnya vagy!”

Keményen beszóltak Sebestyén Balázsnak a Kicsi Óriásokban

Hogy Viki beszólásának mi volt az utóélete, és hogy végül Tóth Veráék után ki távozik a Kicsi Óriásokból, és melyik lesz az a két csapat, amely bejut a döntőbe, az kiderül a vasárnapi adásából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top