Sztárok

Szépen kigyúrta magát Király Viktor

Furcsa, hogy itt volt a nyár, de valahogy nem tűnt fel, milyen szépen kigyúrta magát Király Viktor. Persze, az sem kizárt, hogy ez csak egy jó kép lett, amit feltöltött a közösségi oldalára.

Igen, igen. Az egyáltalán nem új dolog, hogy Király Viktor az edzőteremben szelfizik, ahogy azt most viccesen meg is jegyezte: “Manapság a gyúrás… 20 perc kardió, 20 perc súlyzózás, 20 perc szelfizés.”

Modern day workout …. 20min cardio 20min lifting 20min selfie 😉 ha ha #viktorydreamers #itsstartingtoshow @nemethdorottyafitness

Official Instagram of (@kiralyviktor) által közzétett fénykép,

Pedig azért látszik az énekesen, hogy edzésekre jár. Legalábbis ezen a fotón szép izmos a karja, és látszik, hogy a válla is nagyobb lett. Amúgy, a korábbi képén ezt annyira nem vettük észre, de valahogy a Star Academyben sem tűnt fel. 

Ahogy valahogy ez a pillanat is kimaradt, pedig a hétvégi adás alatt posztolta a sztár. Érdemes Pásztor Annát figyelni. Itt egy kép, lentebb viszont maga a minivideó. 

fotó: Instagram/Király Viktor
fotó: Instagram/Király Viktor

Miközben Király Viktor a Star Academyt reklámozza, Pásztor Anna kicsit mókázott. Hiába, ők aztán tudják, hogy csináljanak reklámot a műsornak. 

Nézetek ti a @staracademytv2 @pasztorannaenekes #nyalánkságok watch #star academy!!

Official Instagram of (@kiralyviktor) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top