Sztárok

Détár Enikő bevállalta a bikinis fotózást, Demcsák Zsuzsa viszont sosem tenné

Détár Enikő még a kilencvenes évek végén szerepelt a Playboy magazinban. Az ötvenkét éves színésznő azóta alig változott, és újfent kamera elé állt, de most egy szál bikiniben. Demcsák Zsuzsa imádta a képeket, de szintén kétgyerekes anyukaként nem merne ilyen fotózást vállalni.

Détár Enikőről az utóbbi időben kevés jó hírt lehetett hallani. Kezdjük ott, hogy volt férjén, Rékasi Károlyon milliókat bukott, és folytassuk azzal, hogy műteni kellett. Ezek után elég meglepő, hogy egy szál fürdőruhában köszönt vissza a Story magazin címlapjáról.

Détár Enikő bevállalta a bikinis fotózást, Demcsák Zsuzsa viszont sosem tenné

A fotózás ürügyén a színésznő a Mokka vendége volt, ahol először Pachmann Péter dicsérte a képeket, majd Demcsák Zsuzsa folytatta a rajongást, és elmondta, hogy ő a gyerekei miatt nem vállalna ilyen fotózást.

Détár később arról is mesélt, hogy kikecmergett a válása nehézségeiből, és hogy boldog a párjával, Péterrel. A teljes beszélgetésben Demcsák egyéb, a fotózás elleni érvei is hallhatók, Détár Enikő pedig vall a magánéletéről és a színházi munkájáról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top