Sztárok

Kegyetlen sztorival hurcolnák meg Damu Rolandot

Egy abortuszt akarnak rákenni. Damu Roland nem rest bíróságra menni, egy becsületsértési ügyben már indult is eljárás.

A Bors napilapot arról tájékoztatta egy olvasója, hogy Damu Roland újfent párkapcsolatban él. A lappal közölték, hogy a színész egy harminc körüli, kétgyermekes anyukával jött össze, aki a megismerkedésük után pár héttel teherbe esett, majd azon a klinikán, ahol ápolónőként dolgozik, elvetette a gyereket. A kapcsolatnak vége lett, de az olvasó szerint egy nappal a beavatkozás után kibékültek.

Kegyetlen sztorival hurcolnák meg Damu Rolandot

A lap megkérdezte az éppen tisztuló Damu Rolandot, hogy mit szól mindehhez. “Február 8-án elköltöztem a feleségemtől, nem élek párkapcsolatban – jegyezte meg. – Megpróbálom minden szabadidőmet a kislányommal tölteni. Gyalázatosnak, szégyenteljesnek tartom azt a lejárató kampányt, amely mostanában ellenem zajlik. Nem tudom, hogy ki, honnan generálja. Még csak nem is ismerek olyan hölgyet, akinek abortusza volt, de még ápolónőt sem.”

A színész elmondta, hogy feljelentett egy napilapot, miután az megírta, hogy látták egy nővel Miskolctapolcán, és hogy jelenleg becsületsértés miatt folyik az eljárás. “Hogy kerülök pont én képbe? Miért? – teszi fel a kérdést. – Én lennék a legboldogabb, ha boldog párkapcsolatban élnék.”

Mindeközben arra készül Damu Roland, hogy Debrecenből Budapestre gyalogoljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top