Sztárok

VV Dina üzenete Lórinak: álljon bosszút

VV Dina a Való Világból való kiesése után sem hazudtolta meg önmagát... Elmondta, miért nem beszél még a szüleivel, és elárulta azt is, mit üzenne Lórinank, ha tehetné.

A Való Világ 8 kiesője, VV Dina a Blikk vendége volt. A szlovákiai lány botrányos viselkedésével és beszólásaival sokaknál kiverte a biztosítékot, de ő úgy érzi, nem bánt meg semmit, bár a szüleitől azért tart egy kicsit. “Félek attól, hogy mint mondanak majd. Sajnálom, hogyha olyat tettem, ami nekik nem tetszett. De ilyen vagyok. Nyilván fogok velük beszélni, de úgy érzem, hogy még nem ez a megfelelő időpont. Eddig is mindent meg tudtunk beszélni, akkor ezzel sem lesz gond. Szerintem nem azért nem jöttek el a párbajra, mert csalódtak bennem, hanem mert hosszú az út, és hétfőn nekik is dolgozni kell. De a húgom eljött, neki nagyon örültem” – mondta VV Dina, aki a terv szerint nem költözik haza Szlovákiába, Magyarországon marad, hogy Tivyért, Miciért, Somáért és Lóriért kampányoljon. Volt barátjával is csak később beszélik meg a történteket.

Arra a kérdésre, hogy mit üzenne Lórinak, ezt felelte: “tartson ki, vigye végig a játékot, meg azt is, hogy szeretem,… meg hogy álljon bosszút – elsősorban Dávidon, de Evelinen, Atin és Zseraldinon is…”

VV Dina üzenete Lórinak: álljon bosszút

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top