Sztárok

Koncz Gábor gerincműtét után így lábadozik

Nem törte meg a lendületét, Koncz Gábor most is ugyanolyan energikus és életvidám, mint bármikor korábban. Pedig éppen egy komoly gerincműtéten esett át.

Gödi házában fogadta a Mokka stábját Koncz Gábor. “Ez egy fokos, nem görbe bot” – ütögette a botját Koncz Gábor, aki idén júliusban a 78. születésnapját ünnepelte. “A lehető legrosszabbkor jöttetek, mert tíz nappal ezelőtt egy gerincműtéten estem át, az ország egyik legjobb gerincsebésze, ha nem a legjobb gerincsebésze műtött. És hát én most egy darabig rehabilitáción vagyok, lábadoznom kell, de azért itt vagyok, csinálom a munkám, dolgozom, és bízom benne, hogy ez majd rendbe jön.”

Koncz Gábor gerincműtét után így lábadozik

Sem a műtétről, sem a lábadozásról nem beszélt sokat a színész

“Szeretem az életet, szeretek jól élni, mert olyan rövid ez az életünk. És úgy szeretném mondani, hogy ne öljük egymást ebben a rövid életben, mert majd megtudják, ha ennyi idősek lesznek, mint én, hogy egyenek, igyanak, barátkozzanak, sportoljanak, mert elmegy, elrepül az élet, és utána csak marad a harag.”

Koncz Gábor gerincműtét után így lábadozik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top