Sztárok

Katalin hercegné ruhájáról beszél mindenki

Mondjuk a mindenki nyilván egy túlzás, de Katalin hercegné esetében már megszoktuk ezeket a túlzásokat. A mostani kanadai utazás eddig is sok anyaggal szolgált, és már vártuk az első estélyi ruhás képeket. Hát most itt van.

Hogy ne is nagyon húzzuk az időt, erről a ruháról van szól. Katalin hercegnét nem nehéz észrevenni egyetlen képen sem, ami a kanadai fogadáson készült. Tagadhatatlanul remek választás.

Katalin hercegné ruhájáról beszél mindenki

Az egyik kedvenc tervezőjétől származik a ruha, szóval nem vállalt kockázatot, amikor tőle rendelt. Katalin hercegné élénk színek iránti vonzalma közismert, ahogy az is, Vilmos hercegnek az élénkzöld kabátok, piros ruhák kicsit harsányak, de hát ilyen a házasság. Tele van kompromisszumokkal. 

“Amikor a sárga ruháját viseli, leginkább egy banánra hasonlít” – mondta egyszer viccesen a herceg. Vajon a skarlátvörös ruháról mi lehet a véleménye?

Katalin hercegné ruhájáról beszél mindenki

Katalin hercegné kanadai érkezéskor viselt kék ruhája is beszédtéma volt, bár akkor inkább a kis György herceg cukiskodására figyeltünk fel. Erre a ruhára viszont akkor is emlékeznénk, ha György herceg körbe-körbe rohangálna az anyja lábánál. 

Katalin hercegné ruhájáról beszél mindenki

Ha lemaradtál volna, ez a kék ruha, amit landoláskor viselt Katalin.

The Duke and Duchess of Cambridge with their children Prince George and Princess Charlotte have arrived in Canada for #royalvisitcanada

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top