Sztárok

10 sztár, aki teljes mellszélességgel kiáll Donald Trump mellett

Amerikában régi hagyomány, hogy Hollywood sztárjai is beszállnak az elnökválasztási játszmába, hagyományosan inkább a demokrata oldalon. Persze azért akadnak republikánus csillagok is arrafelé, ám Donald Trump annyira megosztó figura, hogy sokan nem hajlandók támogatni őt. Akadnak azonban olyanok, akiket semmi sem tántoríthat el Trumptól.

Kid Rock

A white trash rockzene császára, Pamela Anderson egykori szíve csücske annyira suttyó, hogy még szép, hogy Donald Trumpot támogatja. Mivel már minden agysejtjét rég elpusztította, ezért szerény buksisimizéssel jutalmaznánk az olyan mondatait, mint a “Kiállok Trumpért. Úgy érzem, hogy egy kibaszott üzletember kell ahhoz, hogy ezt az országot úgy vezesse, mintha egy kurva vállalkozás volna”. Gondolom téged is meggyőzött.

10 sztár, aki teljes mellszélességgel kiáll Donald Trump mellett

Kirstie Alley

Tavasz tájékán Donald Trumpot azzal támadták, hogy nem tiszteli a nőket, és maximum csak beszél az egyenjogúságról, de a cégeinél az alkalmazottainak nem biztosítja azt. A Nicsak, ki beszél?-filmek egykori csillaga, Kirstie Alley derült égből villámcsapásként Twitteren jelentette be, hogy márpedig nő létére ő Donald Trumpot támogatja, és egyáltalán nem hisz a jelöltet ért kritikáknak.

10 sztár, aki teljes mellszélességgel kiáll Donald Trump mellett

Jon Voight

Trump egyik legfőbb celeb támogatója Angelina Jolie apukája, az Oscar-díjas színészlegenda, Jon Voight. Voight nemcsak egy-két közösségi médiás üzenetben kampányol, hanem minden létező nyilatkozatában megemlíti, miért is örülne annak, ha a nagypofájú üzletember vezetné Amerikát. “Arra kérnék minden amerikait, aki látta Amerika összeomlását az Obama-érában, hogy harcoljon Trumpért. Ő nem fog cserbenhagyni minket. Imádkozom azért, hogy minden jó ember lássa, hogy mi várhat az országunkra. A jó választás megmenti nemzetünket.”

Fotó: Profimedia
Jon Voight – Fotó: Profimedia

Gene Simmons

A Kiss zenekar magyar gyökerekkel bíró, legendás zenésze pont Donald Trump egyik legvadabb ötlete, a mexikói falépítés mellett állt ki teljes mellszélességgel. “A pápa azt mondta, hogy a fal nem túl kedves ötlet, ezért különösen érdekes, hogy amikor ránézel a Vatikánra, akkor láthatod, hogy fallal van körülvéve. Nem szeretnék, ha az emberek odakintről csak úgy bemehetnének a Vatikánba.” Simmons azt azért hozzátette, hogy nem mindenben ért egyet a jelölttel, de tetszik neki a nem finomkodó stílusa, és az, hogy mindig kimondja, amit gondol.

10 sztár, aki teljes mellszélességgel kiáll Donald Trump mellett

Aaron Carter

Az egykori gyereksztár és a Backstreet Boy-os Nick Carter kisöccse mára felnőtt, és a világ pechjére Donald Trump támogatójává vált. Első nyilatkozata még csak arról szólt, hogy azért szurkol az üzletembernek, mert szereti azokat, akik az esélytelenség ellenére győznek, ám később ennél azért konkrétabban nyilatkozott: “Vajon Amerika olyan embert akar elnöknek, aki csak követi a dolgokat, vagy olyat, aki tényleg vezet minket?”

10 sztár, aki teljes mellszélességgel kiáll Donald Trump mellett

Mike Tyson

Ki mondta, hogy Trumpnak nincsenek színes bőrű támogatói? Itt van mindjárt a legendásan harapós bokszoló, Mike Tyson, aki szerint Amerikának itt az ideje, hogy kipróbáljon valami újat. “Vezesse valaki olyan Amerikát, aki úgy végzi a dolgát, mintha csak egy vállalkozást vezetne. Ha ezt Trump tudja megtenni, akkor én neki adnám a melót.” Azért Tysont teljes fanatizmussal nem lehet megvádolni, ugyanis nyilatkozatai szerint nem szereti a jelölt bevándorlóellenes nyilatkozatait, amiket szerinte Trumpnak alaposan át kéne gondolnia.

Donald Trump és Mike Tyson, 1988-ban egy sajtótájékoztatón (Fotó: Ron Galella/Getty Images)
Donald Trump és Mike Tyson, 1988-ban egy sajtótájékoztatón – Fotó: Ron Galella/Getty Images

Dennis Rodman

Úgy tűnik az afroamerikai sportolók közül a legbalhésabbak azok, akik imádják Mr. Trumpot. A Féreg becenévre hallgató Rodman már az indulása óta a republikánus jelölt mellett áll, akit régi barátjának és támogatójának tart, ezért feltétlenül megbízik benne. Úgy tűnik a “Vezesse Amerikát úgy, mintha egy vállalkozást vinne” hozzáállás nagyon népszerű a celebek között, ugyanis Rodman is ezt hozta fel legfőbb érvként Donald Trump mellett.

Akik a kampány roadshowban is részt vettek:
Akik a kampányroadshow-ban is részt vettek: Dennis Rodman, Trace Adkins, Stephen Baldwin, Brande Roderick, Lil Jon, Dee Snider, Lisa Rinna, Donald Trump, Gary Busey, Marilu Henner, Penn Jillette, Claudia Jordan és Brett Michaels – Fotó: Stephen Lovekin/Getty Images

Hulk Hogan

Egy időben még arról is szó volt, hogy Hulk Hogan maga is elindul a 2016-os amerikai elnökválasztáson, ám később visszakozott, és inkább azt rebesgette, hogy Donald Trump mellett inkább alelnökként próbálná ki magát. Sajnos ebből sem lesz semmi, de a birkózósztár ettől még nem hátrált ki a republikánus jelölt mögül, és továbbra is támogatja a megválasztását.

10 sztár, aki teljes mellszélességgel kiáll Donald Trump mellett

Gary Busey

Hollywood legendásan vad színészéről régóta úgy tartja mindenki, hogy megőrült, és ehhez az imázshoz tökéletesen illeszkedik egy olyan jelölt támogatása, mint amilyen Donald Trump. Busey köztudottan nem szereti Barack Obama politikáját és azt, ami az országgal az elmúlt nyolc évben történt, és szerinte radikális változásra van szükség, amit Trump hozhat el Amerikának. A republikánus jelöltet éles eszű fickónak tartja, és szerinte pont ilyen elnökre van most szükség. Nem mellékesen még a frizurájuk is hasonlít…

Trump és Busey (jobbra hátul) a kampány-körúton
Trump és Busey (jobbra hátul) a kampánykörúton – Fotó: Desiree Navarro/Getty Images

Sarah Palin

Oké, tudom, hogy Sarah Palin elsősorban politikusnak, és nem hollywoodi celebritásnak számít, de Amerika bizonyítottan egyik legostobább embereként politikusként nehéz lenne őt komolyan venni, ezért maradjunk inkább a politizáló celeb státusznál. Palin szerint Trump szétrúgja majd az ISIS seggét, és minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy nagyszerű elnökévé váljon az Egyesült Államoknak. Reméljük, csak Palin álmaiban…

Donald Trump és Sarah Palin (Fotó: Andrew Burton/Getty Images)
Donald Trump és Sarah Palin – Fotó: Andrew Burton/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top