Sztárok

Így osztozkodik Angelina Jolie és Brad Pitt

Ha nincs házassági szerződése Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek, akkor bizony komoly vagyoni viták várnak a néhai házaspárra. Márpedig eddig egyikük sem hozakodott elő a házassági szerződéssel.

Úgy tűnik, hogy Angelina jobban fog járni a válással, mint Brad, ugyanis ha nincs házassági szerződés, akkor feleződik a vagyon. Az Entrepreneur szerint Angelina Jolie nagyon jól járhat Brad Pitt produkciós cégével, a Plan B-vel, ami számos sikerfilmet készített már, míg Jolie nem tudott nagyot alkotni filmügyileg, amióta összeházasodtak.

Így osztozkodik  Angelina Jolie és Brad Pitt

Van egy közös francia borászatuk is, amit mintegy hatvanmillió dollárért vásároltak meg még 2012-ben. A párt ismerő források szerint a borászat felé inkább Brad Pittnek húz a szíve, így vagy kivásárolja Angelinát, vagy felszámolják az egész vállalkozást, és felezik az összeget.

Hasonló módon járhat Angelina Jolie cége, a Maddox Jolie-Pitt alapítvány is, ami felett csak akkor rendelkezhet a válás után önállóan, ha arról annak idején megállapodtak.

 A hollywoodi válásokban szakértők szerint nem lesz nagy műsor a sztárpár válásából, esetleg a gyermekelhelyezés válthat ki fokozott indulatot belőlük. De ha meg tudnak állapodni a gyerekfelügyeleten, minden más is jó eséllyel sima lesz.

Angelina Jolie vagyonát jelenleg 275 millió dollárra, Brad Pittét 350 millióra becsülik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top