Sztárok

Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztárséf, Sárközi Ákos

Azért az igazi kihívás, hogy többek között a Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos bírálja el az idei Konyhafőnök versenyzőit. Hamar kiderült, hogy mivel lehet kiakasztani, annyit előre elmondhatunk.

Sárközi Ákos egy igazi belevalós rocker séf, akinek vagány külseje olyan férfit takar, aki a konyhában percek alatt ötcsillagos fogásokkal lepi meg vendégeit. Az RTL Klub műsorának új sztárséfje már a Konyhafőnök ma esti első adásában elárulja, mi az, amit nem tud tolerálni a konyhában, és mire kell majd figyelniük a versenyzőknek.

Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztár séf, Sárközi Ákos

“Van két vesszőparipám, amit nem tűrök a konyhában: a rendetlenséget és a pazarlást. Sokévnyi tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogy akinek a pultján rumli van, annak a fejében sincs rend, így nem méltó arra, hogy konyhafőnök legyen” – mondta a Konyhafőnök Michelin-csillagos séfje.

Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztár séf, Sárközi Ákos

A szigor és a fegyelem Sárközi Ákosnál alap, de már az első adásban brillírozik, és garantáljuk: mindenkinek tátva marad a szája attól, amit az asztalra tesz. Mivel az első feladat megfigyelni a séf bemutatkozó főzését – mindenki végignézi, ahogy a kedvenc alapanyagából, galambból készít egy ételt. Mindenki szája tátva marad tőle.

“Egy csoda volt, amit a séf csinált, ráadásul nagyon jó tanárnak is bizonyult, mert úgy beszélt az ételek összetevőiről, mintha egy költő lett volna” – mondta az egyik versenyző Gábor, másokat pedig egy kicsit mintha megrémítene mindaz, amit látnak és tudnak a séfről.

“Nehéz lesz, ez a Michelin-csillag magasra teszi a mércét” – mondta Zsolt.

Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztár séf, Sárközi Ákos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top