Sztárok

Már megint a cuki György hercegre figyel mindenki

Kanadába repült György herceg, és természetesen a családja, és olyan kedvesen fogadta a kanadai miniszterelnök... György herceget, hogy a felnőttekről szinte el is feledkezett.

 Az idén 3 éves György hercegnek nem kell sokat tennie ahhoz, hogy a lábai előtt heverjen a világ. A világutazó kis herceg most Kanadába látogatott a szüleivel, Katalin hercegnével és Vilmos herceggel, és természetesen a kishúgával, Charlotte-tal. A repülőről kicsit megszeppent arccal szállt le, de úgy tűnik a szuper jó fej kanadai miniszterelnöknek, Justin Trudeau-nak sikerült jobb kedvre deríteni György herceget.

 A kanadai légierő gépével érkezett meg a brit hercegi család Kanadába. Itt még annyira nem vidám György, persze így is nagyon türelmes egy ilyen hosszú út után.

György herceg

Miközben a a felnőttek egymással voltak elfoglalva, a kanadai miniszterelnök inkább György herceg társaságát választotta. 

György herceg

Itt pedig már boldogan mosolyog, és csak azt tudjuk mondani, amit már annyiszor: olyan cuki!

György herceg

Ezen a videón pedig olyan cukin kötelességtudó György herceg, hogy még egy kicsit integet is a népnek, bár nagy kedve nincs hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top