Sztárok

Válik vagy sem, Sarka Katának minden oka megvan az ünneplésre

Noha minden az esetleges válásától hangos, Sarka Katát egyáltalán nem éri rossz formában a harmincadik születésnapja, sőt.

Sarka Katával kapcsolatban hosszú ideje nem lehet másról hallani, mint arról, hogy válnak Hajdú Péterrel (vagyis arról persze lehet hallani, hogy nem, mégsem válnak, de ezt ne számoljuk külön, úgyis érkezik rá menetrendszerűen a hír, hogy mégis; szinte már természetesnek mondható ez a körforgás). Mindenesetre a nagy magánéleti viharok közepette a celeb szép csendben elérkezett harmincadik születésnapjához, és a látszattal ellentétben egyáltalán nem éri rossz formában az évforduló. Sőt, ami őt magát illeti, Sarka Kata talán még sosem volt ilyen jó formában, mi több, lassan már nagyobb sztár a férjénél is, úgyhogy bőven van mivel ellensúlyoznia a viszontagságokat. Hogy mire gondolunk pontosan? Hát például az alábbiakra.

Fotó: Sarka Kata Instagram oldala
Fotó: Sarka Kata Instagram-oldala

Szó szerint jó formában van

Ez ugyebár minden egyes kiposztolt szelfije és mezei fotója után kiderül, függetlenül attól, hogy elölről, hátulról, oldalról vagy más irányból mutatja meg magát, és hát nála bőkezűbben kevesen mérik az efféle képeket. Különösen nagyot szólt, amikor bemutatta, hogy néz ki most, és hogy nézett ki a szülés után, húsz kilóval nehezebben.

Ezt igazolja egy-két hétpróbás szakértő is

Bernie Ecclestone-ról és Silvio Berlusconiról sok mindent el lehet mondani, de az biztos, hogy feltűnően csinos fiatal hölgyek terén rendkívül stabil az ízlésük. Márpedig a születésnapost mindketten elismerően karolták át egy-egy fotó erejéig – előbbi akkor, amikor Sarka Kata a Hungaroringen volt túlságosan szexi, utóbbi pedig akkor, amikor a celeb Rómában romantikázott Hajdú Péterrel.

Nem mond mást a szakmai zsűri sem

Mindezen felül tavaly tavasszal Sarka Kata még bronzérmes is lett a Fitbalance fitneszversenyen, ott pedig nem csak úgy baráti alapon osztogatják a dobogós helyezéseket. A rendezvény után a celeb ugyan azt nyilatkozta: fizikailag és lelkileg is annyira elfáradt, hogy többet nem indul hasonló versenyen, de miért is kellene neki – ő már bizonyított.

Kata a Fitbalance versenyén (Fotó: Olajos Piroska)
Kata a Fitbalance versenyén – Fotó: Olajos Piroska

Nem csak az alakjáért lehet irigyelni

Hanem azért is, mert minél kevésbé festi ki magát, annál fiatalabbnak tűnik. Alapsminkkel Sarka Kata akár tíz évet is letagadhatna, az pedig ugyebár az életkora egyharmada.

Mégiscsak van egy szépségversenye

Budapest Legszebb Lányából és a Miss Universe Hungary első udvarhölgyéből a Miss World Hungary igazgatásáig jutni azért nem kis karrier, ebben talán megegyezhetünk. Nos, az ünnepeltnek ez is sikerült: nem egészen tíz évvel azután, hogy ő volt versenyző, utódait már csak Sarka Kata lányaiként emlegetik.

Oczella Eszter, Gelencsér Tímea, Sarka Kata, Dukai Babett Miss World Hungary 2016 - döntő
Oczella Eszter, Gelencsér Tímea, Sarka Kata, Dukai Babett a Miss World Hungary 2016 döntőjében – fotó: Nagy Zoltán

És csak vállalkozik, vállalkozik

Mintha ez még nem volna elég: Sarka Kata nemcsak a fitneszversenyekhez hasonló kihívásokat szereti, hanem időről időre új üzletekbe is vág. Néhány hónappal ezelőtt például Rogán Cecíliával indítottak közös vállalkozást a Miss World Hungaryn legjobban szereplő lányok foglalkoztatására – Sarka láthatóan sokat tanult ezen a téren Hajdú Pétertől az együtt töltött évek alatt, és még az is lehet, hogy előbb-utóbb férje fölé kerekedik.

@rogancecilia #friends #together #today

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Közben pedig a jó ügyekről sem feledkezik meg

A hírnév mit sem ér, ha nem állítják valami pozitív dolog szolgálatába – Sarka Kata azonban ezzel sem marad adós. Legutóbb például egy sokkoló kampányhoz készültek róla brutális fotók, amely az állatok bántalmazása elleni fellépésre szólít fel. Nem is maradtak el a gratulációk a nemes vállalás után.

Válik vagy sem, Sarka Katának minden oka megvan az ünneplésre

Amúgy pedig a Google-nél már le is körözte a férjét

Ahhoz képest, hogy néhány éve még leginkább Hajdú Péter feleségeként emlegettük, aki a férje cégénél dolgozik, mára Sarka Kata önálló intézménnyé vált, mi több, ahogy azt már a bevezetőben és az imént is pedzegettük, talán lassan le is körözi a férjét. A Google-nél már egyértelműen megtörtént a dolog, márpedig a Google sosem hazudik – szóval nem csoda, hogy a közelmúltban a születésnapos azt nyilatkozta, a szabadságnál nincs nagyobb kincs, neki pedig mindene megvan, hogy jó életet élhessen. És ennek fényében azon sem lepődnénk meg, ha ma sem lógatná az orrát annyira. Ne is tegye, elvégre ez a nap róla szól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top