Sztárok

Sarka Katát titokzatos férfivel látták

Sarka Kata két gyermekével és egy ötven körüli férfival töltötte az időt az osztrák fővárosban.

Bár Havas Henrik műsorában Sarka Kata még arról beszélt, férjével, Hajdú Péterrel várnak a válási papírok beadásával, míg mindkettőjüknek új párja lesz, a Story tudni véli, hogy a Hajdú–Sarka házaspár már beadta a papírokat. Sőt mi több: a lap megírta azt is, hogy decemberre már ki is tűzték az első békéltető tárgyalás időpontját.

Sarka Katát titokzatos férfivel látták

A kedélyek ennek ellenére sem csillapodnak a sztárpár körül. A Blikk most arról ír, hogy Kata a múlt hét végén egy titokzatos férfi társaságában múlatta az időt Bécsben. A lap olvasó-riportere még egy képet is küldött a bécsi vidámparkból, ahol Sarka Kata két gyermekével és ötvenes kísérőjével tartózkodott.

“Végig egymás közelében voltak, valamint a férfi fogta Kata kisfiának a kezét. Egyértelműen bizalmi viszony volt köztük” – idézi a lap a szemtanút, majd hozzáteszik, megkérdezték Sarka Katát is a titokzatos kísérőjéről. Az üzletasszony elmondta, a képen látható férfi a baráti társaságuk egyik tagja.

Olvass még többet Sarka Katáról az NLCafén: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top