Sztárok

Betelt a pohár: Marion Cotillard férje is megszólalt Brangelina-ügyben

Az Oscar-díjas Marion Cotillard férje, Guillaume Canet tüzes hangvételű Instagram-posztban kelt várandós felesége védelmére.

Két nappal azután, hogy Oscar-díjas felesége, Marion Cotillard az Instagram-oldalán keresztül tagadta, hogy bármi köze lenne Brad Pitt és Angelina Jolie válásához, ugyanezen a csatornán megszólalt a férj, Guillaume Canet is. “Nem szokásom nyilvánosság előtt beszélni a magánéletemről” – kezdte feldúlt posztját a férfi, aki azután ragadott billentyűzetet, hogy feleségét összeboronálták Brad Pitt-tel, akivel az Allied című filmben játszanak együtt.

 

“Egész eddig sikerrel tudtam megvédeni a privát életünket, de most a bulvárban elszabadult indulatok, az emberi butaság és a névtelen gyűlölködők miatt úgy éreztem, szólnom kell. Arról a büszkeségről, szerelemről és megbecsülésről, amit Marion iránt érzek, hogy segítségükkel erős és okos maradhasson ezekben a nehéz, vagdalkozással és sárdobálással teli napokban is.”

Je n'ai pas non plus l'habitude de commenter les rumeurs faites à notre sujet… Je n'ai pas non plus l'habitude de parler de ma vie privée, que jusqu'à présent j'ai toujours protégé avec beaucoup d'attention… Mais l'acharnement de la presse people, la bêtise vénale de certaines personnes se faisant appeler journalistes, la haine de certains internautes se sentant plus forts derrière un clavier, me poussent quand même à dire la fierté, l'amour, le respect et l'admiration que j'ai pour Marion, de rester aussi forte et intelligente face à toutes ces accusations débiles et non fondées. Je pense que nous vivons tous des choses autrement plus importantes en ce moment et que maintenant il serait temps de passer à autre chose et d'élever un peu le niveau. Même si il y a beaucoup de travail pour certains, j'ai envie d'être positif. Et comme dit si bien Marion je vous souhaite d'aller mieux et d'aspirer à autre chose dans votre vie que d'envoyer constamment de la merde !

Guillaume Canet (@guillaumecanetofficiel) által közzétett fénykép,

 

Canet posztjában kijelentette, sokkal fontosabb dolgok zajlanak a világban, amire jobban oda kellene figyelnünk, mint egy házaspár válására. Idézte feleségét is, aki a sajtó munkatársainak “gyors gyógyulást” kívánt. “Remélem, minél hamarabb találtok valami méltó célt az életeteknek, és nem terjesztetek többet hülyeségeket” – írta a bulvársajtónak Canet, aki 2007-ben kötötte össze az életét Marion Cotillarddal.

 Betelt a pohár: Marion Cotillard férje is megszólalt Brangelina-ügyben

A párnak öt évvel ezelőtt született meg első közös gyermeke, januárra várják második gyermeküket.

Olvass még többet Marion Cotillardról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top