Sztárok

Eddig nem történt ilyen egy X-Faktorban sem!

Akadt már sok elképesztő figura a tehetségkutatók előválogatóin, és a jelek szerint nem fogyott ki a munícióból az X-Faktor sem. Az, hogy Gáspár Lacit, Puskás Petit vagy ByeAlexet meglepik, még csak hagyján. De Tóth Gabi azért már rutinosnak számít.

Egy év kihagyás után visszatér az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek egyik legsikeresebb énekestehetség-kutató show-műsora, az X-Faktor.

A műsor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapatának, Tóth Gabinak, ByeAlexnek, Gáspár Lacinak és Puskás Petinek nincs egyszerű dolga, több ezer jelentkező közül kell kiválasztaniuk azokat az énekeseket, akiket magukkal visznek majd az élő show-ba.

Eddig nem történt egy X-Faktorban sem!

De persze nemcsak tehetséges előadók vágtak neki az X-Faktornak, hanem olyanok is, akik nem annyira az énektudásuk miatt maradnak majd emlékezetesek. Ilyet pedig még nem láttál, nézd meg például Tóth Gabi arcát:

Egyik zsűritag sem finomkodik, mivel közülük hárman tehetségkutatóból lettek ismert énekesek, tudják azt is, milyen rossz hallani az igazságot, de feleslegesen sem szabad áltatni az indulókat.

Ennek ellenére sincs mindig összhang a mentorok között. ByeAlexet sikerült felhúznia a többieknek. Megjegyezném, hogy igazán vicces, ki mit hall, mert azért a “CD-minőségben énekelt” és a “nem élvezetem egyetlen percét sem az előadásnak” megjegyzés között nagyobb szakadék tátong, mint jelenleg  Angelina Jolie és Brad Pitt között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top