Sztárok

Tilla támogatja a Tiszta szívvel filmje szereplőit

Azt már korábban is elmondta Till Attila, hogy nagyon kötődik filmje szereplőihez, sőt az egész stábhoz. Most ismét kiderült, mennyire a szívén viseli a sorsát azoknak, akiket ismer.

Tilla Tiszta szívvel című filmjét nem véletlenül jelölték Oscarra. A műsorvezető, Till Attila tényleg szívügyének tekinti a projektet, és komoly munkát fektetett abba, hogy bemutassa a kerekesszékesek világát. Az ott megismert emberekkel most is tartja a kapcsolatot, például az Európai Mobilitás Hét keretében meglátogatta a Csap testvéreket.

Tilla támogatja a Tiszta szívvel filmje szereplőit

“A Marczibányi téren működik a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja. Ott találkoztam a guruló műhelyben dolgozó ikerpárral, akik kerékpárokat és kerekesszéket szerelnek. Tündéri pofák, azonnal megtetszettek. Már eleve szórakoztató, hogy egyformák, én is mindig összekeverem őket, ráadásul egyszerre beszélnek” – mesélte a Blikknek Tilla.

Tilla és Láng
Tilla és Láng Zsolt polgármester is arról beszélt, remélik, sok kerékpározást népszerűsítő kezdeményezés lesz a közeljövőben

Az autómentes napon a Fény utcai piacnál ingyen szerelte a bicikliket a testvérpár.Tilla elmondása szerint szívesen jött a II. kerület eseményére, mert bringásként nagyon fontosnak tartja, hogy minden formában népszerűsítsék a biciklizést.

Tilla támogatja a Tiszta szívvel filmje szereplőit

Till Attila köszönetet mondott a Merek (Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja) jelen lévő munkatársainak is, amiért támogatták a filmjét, amelynek több jelenetét is az intézményben forgatták.

Tilla támogatja a Tiszta szívvel filmje szereplőit

“A Csap testvéreket nagyon szeretem, a legjobb bicikli- és kerekesszék-szerelők, emellett virtuóz mutatványokat tudnak kerekesszékkel, a forgatáson a színészeket is megtanították különböző trükkökre, például arra, hogyan kell a kerekesszékkel egy padkára felugratni” – árult el egy kis kulisszatitkot Tilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top