Sztárok

Bomba nő a Konyhafőnök szereplői között – fotó

Jövő héten kezdődik a Konyhafőnök új évada, több komoly változással és sok érdekes versenyzővel. A gyönyörű fiatal lánynak, Krisztának például már az első adásban komoly nehézségekkel kell majd szembenéznie.

Ínycsiklandó fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és persze megannyi konyhai trükk és praktika – hétfőn indul az RTL Klubon a Konyhafőnök 4. évada. Nagy balhékra és komoly versengésre számíthatunk, de lesznek újdonságok is.

 A legnagyobb változás, hogy a zsűri teljes egészében megújult, így Fördős Zé mellett Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és Wossala Rozina, a műsor első évadának második helyezettje alkotja majd a szakmai csapatot.

Bombanő a konyhafőnök szereplői között

A vállalkozó szellemű versenyzők között akad egy igazi bomba nő is, Kriszta, aki nemcsak szép, de okos is, ám nem lesz könnyű dolga, mert az édesapja galambász, és az első étel, amit el kell készítenie, éppen galambból lesz!

Bombanő a konyhafőnök szereplői között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top