Sztárok

Megszületett Adam Levine és Behati Prinsloo kislánya

Megszületett Adam Levine és Behati Prinsloo első gyermeke. A Maroon 5 énekese és felesége, a modell Behati Prinsloo tündéri nevet adtak a kislánynak.

A Maroon 5 frontembere, Adam Levine és felesége, Behati Prinsloo néhány órája számolt be róla, hogy megszületett első gyermekük. A kislány szeptember 21-én jött világra az Egyesült Államokban, szüleitől a Dusty Rose Levine nevet kapta.

A 37 éves Levine és 27 éves felesége 2014-ben házasodott össze. Prinsloo várandósságáról idén márciusban beszéltek először, áprilisban pedig azt is elárulta a Voice műsor mentora, Adam Levine, hogy kislányt várnak.

Week 20 and I'm finally popping! #impregnanttoo

Adam Levine (@adamlevine) által közzétett fénykép,

“Nem vagyok ideges, de biztos vagyok benne, hogy a kisbaba érkezése megváltoztatja majd az életünket. Nemcsak egy házaspár leszünk, hanem egy család” – nyilatkozta korábban Adam Levine, aki azt is hozzátette, hogy sokat gyereket szeretnének. “Többet, mint amennyit általában az emberek vállalnak.”

Az Instagram-oldalaikra örömmel töltötték fel a legfrissebb képeket Pinsloo gömbölyödő pocakjáról.

????YOWZA????

Adam Levine (@adamlevine) által közzétett fénykép,

Adam Levine néhány éve a People magazin választásán a legszexisebb férfinek bizonyult, amit mi csak egyetlen giffel támasztanánk alá.

Megszületett Adam Levine és Behati Prinsloo kislánya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top