Sztárok

Megregulázták a Való Világ játékosait

Nagy változások történnek a héten a Való Világ-villában, amik bizony sok játékos tetszését nem nyerték meg, főleg azokét, akik alacsony kasztba kerültek...

Hierarchiahét van a Való Világban. A lakóknak rangsorolniuk kellett egymást. VV Zsolti lett a főgóré, 5 szerencsés villalakó a górék közé került, míg a maradék öt játékos a pancserek kasztját erősíti. A lakók megkapták a Villa-regulát, ami bizony komoly szabályokat tartalmaz.  A szabályzatot Tivy prezentálta sajátságos stílusában. Előre borítékolható, hogy konfliktusokban gazdag hét vár mindenkire.

 A villalakók kiborultak az új szabályzaton, VV Krisztiánt például különösen megviselte, hogy ki kellene mennie a helyéről és egy hálózsákban aludni, mivel, mint mondta, azt sem tudja, mi az a hálózsák… Lehet, hogy emiatt kollektívan megbüntetik a csapatát?

Megregulázták a Való Világ játékosait

VV Dávid amiatt háborodott fel, hogy esetleg nem kap majd megfelelően enni, csak vizet meg kenyeret. Megalázónak találja, hogy egy alsóbbrendű kasztba került.

Megregulázták a Való Világ játékosait

VV Ati pedig, szerintünk nem teljesen ideillően, azt mondta, hogy ő minden héten azért imádkozik a misén, hogy jobb élete legyen, és igenis tartja magát ezekhez a dolgokhoz, ezért külön sérti, hogy alsó kasztba került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top