Sztárok

Marion Cotillard kiborult, hogy miatta válik Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt és Marion Cotillard viszonyára eddig nincs bizonyíték, mégis sokan állítják, hogy Angelina Jolie a francia színésznő miatt válik. Legalábbis ő már a forgatáson tudta, hogy a férje és a kolléganője között valami alakul. A hivatalos verzió azonban egészen más.

Először is jött a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válik, de ki hitte el? Kiderült, hogy ez nem pletyka, ami tényleg meglepetés volt.Aztán jöttek az apróságok, a részletek és persze mindenféle teória. A TMZ beszámolt arról, hogy Brad Pitt nem tudta kontrollálni a dühkitöréseit, füvezett, és ivott, amit végül Jolie nem tudott tovább tolerálni, és a gyerekek érdekében beadta a válókeresetet. Mindezt nehéz szívvel tette. Pitt nem kommentálta a híreszteléseket, csak egy rövid nyilatkozatot adott ki: “Nagyon elszomorít ez a helyzet, de ami most a legfontosabb, az a gyerekeink jóléte.”

Hogy jön a képbe Marion Cotillard?

Ezek után kérdezhetnénk, hogy mi köze ehhez a francia színésznőnek. Cotillard és Pitt viszonyáról a TMZ és a People magazin egy-egy vezető szerkesztője is nyilatkozott. Mindketten azt mondják, hogy csupán pletyka az egész, ezt állítják az informátoraik. Közben pedig, akik a Allied forgatásán ott voltak, mást állítanak.

Jolie látványosan ignorálta Marion Cotillard mindenfajta baráti közeledését, amire a francia sztár állítólag panaszkodott is, mondván: alig várta, hogy találkozzon Angelina Jolie-val, mert szeretett volna vele beszélgetni az ENSZ nagyköveti munkáról.Korábban legfeljebb magazinokban szerepeltek együtt.

De csalódott, amikor Jolie levegőnek nézte. “Tény, hogy rengeteg sikamlós jelenet volt, és érthető, ha megindult ez a pletyka” – mondta a People magazin munkatársa, Kate Coyne a reggeli műsorban.

Mutatunk is néhányat:

A nő, aki elszerette Brad Pittet Angelina Jolie-tól: Marion Cotillard

Vagy mondjuk, amikor az autóban szeretkezik Pitt és Cotillard.

A nő, aki elszerette Brad Pittet Angelina Jolie-tól: Marion Cotillard

Angelina Jolie felismeri a jeleket…

Közben pedig, amit biztosra vesznek: Angelina Jolie észreveszi, ha valami alakul a férje és a kolléganője között. 12 évvel ezelőtt ők a Mr és Mrs Smith forgatásán szerettek egymásba, amikor még Brad Pitt Jennifer Aniston férje volt.

Megnézem
Összes kép (1)

Annak idején azt mesélték, hogy Jolie és Pitt esküvői jelenete végül azért nem került be a filmbe, mert annyira egyértelmű volt, hogy az már nem játék. A csókot is elnyújtották.

Marion Cotillard kiborult

A 40 éves francia színésznő elkeseredett, amiért belekeveredett Pitték válásába. Marion Cotillard jelenleg a 43 éves kollégájával, Guillaume Canet-val él együtt, akivel együtt neveli a közös fiukat.

A nő, aki elszerette Brad Pittet Angelina Jolie-tól: Marion Cotillard

“Marion és Guillaume boldogan élnek, és az ilyesfajta rágalmakra egyáltalán nincs szükségük. Az olyan pletykák, miszerint megcsalta a párját Braddel, elkeserítik és kiborítják. Amúgy egyáltalán nem vall rá az ilyen viselkedés” – idézi a Daily Mail az egyik párizsi ismerőst.

A nő, aki elszerette Brad Pittet Angelina Jolie-tól: Marion Cotillard

Cotillard sok nehéz szerepet játszott el, és nemrég nyilatkozta, hogy szeretne egy kicsit visszavonulni a filmezéstől, és nyugodt évekre vágyik a családjával. Ez a botrány csak még jobban megerősítette az elhatározásában. 

A nő, aki elszerette Brad Pittet Angelina Jolie-tól: Marion Cotillard

“Pitt és Cotillard között izzott a levegő”

Pedig nem is most kezdődött az egész, már nyáron is jelentek meg ilyen címlapok, Angelina Jolie és Pitt válásának tehát hosszú története van:

Marion Cotillard kiborult, hogy miatt válik Brad Pitt és Angelina Jolie

Az Allied producere, Graham King megjegyzései sem segítenek lehűteni a kedélyeket. A férfi még az augusztusi People magazinban így nyilatkozott: “Brad és Marion között rögtön érezni lehetett az egymás iránti kölcsönös tiszteletet, és amint a karakterük bőrébe bújtak, a kettőjük közötti szikra lángra kapott.”

A Mr és Mrs Smith forgatásáról mellesleg éppen ugyanilyen lelkes beszámolók érkeztek annak idején, nem meglepő, ha rengetegen próbálják meg összehasonlítani a két filmet, …

Marion Cotillard kiborult, hogy miatt válik Brad Pitt és Angelina Jolie

…na meg a két nőt. Sokak szerint Marion Cotillard egy Angelina Jolie, csak az egészséges változata.

A nő, aki elszerette Brad Pittet Angelina Jolie-tól: Marion Cotillard

A bunkó megjegyzésektől, az Anistonozástól, a karma és a sors így szolgáltat igazságot megjegyzésektől azért most eltekintenénk.

Cotillard és Pitt filmje mindenesetre már most az év egyik legjobban várt alkotása, ennek a cirkusznak “köszönhetően”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top