Sztárok

Bagdy Emőke terhes volt, amikor második gyereke fogant

Ilyet ritkán hallani, Bagdy Emőke már 3 hónapos terhes volt a fiával, amikor a lánya megfogant. Hihetetlen, de tényleg van ilyen, tudd meg a részleteket!

Bagdy Emőke lánya, dr. Császár-Nagy Noémi volt Joshi Bharat venndége a FEM3 Cafén. Ahol meglepő dolgok derültek ki a fogantatásáról, ugyanis édesanyja már három hónapos terhes volt a bátyjával, amikor ő megfogant.

Bagdy Emőke már terhes volt, amikor második gyermeke fogant

Ez a szuperfötáció, azaz a ráfoganás jelensége, ami nagyon ritka. A szülőszobában derült ki, hogy Bagdy Emőke hasában két kisbaba van. Császár-Nagy Noémi, aki egyébként szintén pszichológus lett, így öt hónaposan született, de teljesen rendben fejlődött. Érdekesség, hogy a testvére, akinek három hónappal több ideje volt a méhen belüli fejlődésre, alig született nagyobb súllyal mint a húga, ugyanis amikor megtörtént, a ráfoganás lelassította a fejlődését, hogy ne szorítsa ki az ikertestvérét az anyaméhből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top