Sztárok

Osvárt Andrea és szerelme inkognitóban – kép

Osvárt Andrea szerelmi életéről csak keveset tudunk, ám ezúttal egy közös képen látható a párjával. Legalábbis ez következik abból, amit a színésznő a kép mellé írt.

Tavasszal derült ki, hogy Osvárt Andrea szakított Esperes Ákossal, és akkor így fogalmazott: “Ebben a korban már lassan azért jó lenne a magánéletem felé is tendálni egy picit, és aztán arra is egy kis időt szánni meg energiát. Amit egyébként megpróbáltam, csak nem jött össze. (…) Nagyon éles váltás volt egyébként: ugye hazaköltöztem, és akkor megpróbáltam egy ilyen kvázi hétköznapi életet élni, aztán rájöttem, hogy nem tudok” – mondta akkor a színésznő, aki jelenleg a Határtalan szerelem című filmje kapcsán sokat szerepel a lapokban.

Az egyszerre drámai és romantikus produkcióban Orvsárt Andrea partnere a jóképű görög sztár, Christopher Papakaliatis , akivel szívesen látták volna együtt a filmen kívül is a színésznőt.

@worldsapartfilm Határtalan Szerelem #comingsoon!! ????

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett fénykép,

Hogy a most posztolt fotón kivel látható, azt Osvárt Andrea szeretné titokban tartani, de valószínűleg nem a görög színésszel.

#love #incognito ????????????????❤️

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett fénykép,

Akkor sem lehet kivenni, hogy ki van a képen, ha kivilágosítjuk. 

Osvárt Andrea és szerelme inkognítóban - kép

Ugyanannyira lehetne Osvárt Andrea Határtalan szerelembeli partnere, mint…

Osvárt Andrea és szerelme inkognítóban - kép

…mondjuk, valamelyik ismerőse.

#selfiemania #love #Balaton #sunset #romance #twins ❤️????

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top