Sztárok

Kabátékat hazaküldték, áll a bál a Nyerő Páros-villában

Ha azt hitted, nincs már több fordulat a Nyerő Párosban, hát tévedtél. Király Péter előre megmondta, hogy felbomlik a hármas szövetség, és igaza is lett.

Kiderült a mai adásból hogy a legjobb három pár marad bent. A Nyerő Páros élő fináléjában szeptember 23-án a VÉGSŐ DÖNTÉST a NÉZŐK HOZZÁK MAJD MEG, BÁRKI SZAVAZHAT AZ ÉLŐ FINÁLÉ ALATT a két döntős párosra AZ RTL24 APPLIKÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL!

A mai játékkal és szavazással dőlt el, hogy kik kerültek be az utolsó körbe, és a hangulat tovább romlott. Szabó Zsófi és Kis Zsolt Kabátékat akarták bent tartani, így Valkó Eszterék ellen szavaztak, közben Peller Annáék megvédték őket a voksukkal.

Kabáték kiestek, áll a bál a Nyerő Páros villában

Kabát Péter kiborult, mert csalódott Annában, és nem érti, hogy miért nem rájuk szavaztak. Kabát szerint ezt egy taktikai döntés volt tőlük. Miután Kabát és Adri elhagyja a villát, Anna és Péter beszélgetnek, arról, hogy Anna miért rájuk szavazott, mivel ők nem értik.

Kabáték kiestek, áll a bál a Nyerő Páros villában

Anna magyarázata szerint mélyebb beszélgetéseket folytatott Eszterrel a játék során, és Pétert is megkedvelte, míg mondjuk Adrival nem is volt túl jóban. 

Kabáték kiestek, áll a bál a Nyerő Páros villában

Mindez azonban csak egy meglepetés volt, mivel Valkó Eszterék Zsófiéktól vártak egy szavazatot.
Eszter nagyon csalódott Zsófiban és ezt hátbatámadásnak érezte. Péter emlékezteti Zsófit Király Peti levelére, amiben az állt, hogy ez a hármas képes egymást is hátba támadni.

Nagyon csalódottak voltunk Zsófiék szavazatát illetően, ha ez fordítva történik itt kő kövön nem maradt, nyilván érezte, hogy ez nem volt frankó a részéről. Zsófi hátba támadott” – mondja Eszter

“Emlékszel Király Peti levelére, hogy bármikor képesek egymást is hátba szúrni és mit beszéltünk, ki lesz az első?” – vágja rá Radócz Péter.

Kabáték kiestek, áll a bál a Nyerő Páros villában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top