Sztárok

Bevallotta: meleg II. Erzsébet unokatestvére

Megtörtént a brit királyi család első coming outja: a királynő unokatestvére, a háromgyermekes Lord Ivar Mountbatten vallotta be nyilvánosság előtt, hogy meleg.

Lord Ivar Mountbatten, II. Erzsébet unokatestvére a hétvégén a nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy homoszexuális, és igazából egy James Coyle nevű férfit szeret. Felesége, Penny, akivel három közös gyermekük van, már a házasságkötéskor is tudta, hogy a lord a férfiak felé is nyitott.

A Daily Mail szerint Lord Ivar döntését három lányával és exfeleségével is megbeszélte, akik a tágabb család mellett teljes mértékben támogatták ebben. Elmondta, hogy még most is küzd a szexualitásával, de örül, hogy megtörtént, és így megtalálta a boldogságot. Úgy vélte, döntésében közrejátszott a társadalom egyre nagyobb nyitottsága a másság elfogadására.

James Coyle-lal mondhatni véletlenül találkoztak egy svájci síelés alkalmával, amikor James ráköszönt, mert összekeverte egy síoktatóval, a vonzalom akkor kialakult, és a mai napig tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top