Sztárok

Kikészült Wossala Rozina, A Konyhafőnök zsűritagja

A Konyhafőnök műsorának ezüstérmese, Wossala Rozina teljesen új külső­vel tér vissza a képernyőjére, s immár a zsűribe. Csak most árulta el, mennyire kiborult, hogy csupán a második hely jutott neki az első szériában.

Évekig gyötörte magát A Konyhafőnök második helyezése miatt Kánya Kata lánya, Wossala Rozina, aki most szerzett elégtételt azzal, hogy beülhetett a zsűribe – írja a Bors.

A verseny másnapján volt egy stábbuli, arra össze kellett magam szedni. Nem volt könnyű, nagyon összetörtem ott, hiszen úgy gondoltam, mindent beleadtam. Megérdemeltnek tartottam volna, hogy én legyek a nyertes, de visszanézve, rá kellett jönnöm, hogy hibáztam. Azóta is éreztem, hogy ebben a dologban több van, és keményen dolgoztam azon, hogy bebizonyíthassam, igenis nyertes vagyok, és ki tudok úgy jönni ebből, hogy büszke lehessek magamra és kiszakíthassam magamból ezt a tüskét” – vallotta be Wossala Rozina, aki verseny után elégtételt nyert, hiszen A Konyhafőnök 4. szériájának zsűritagja lett, és több sikeres étteremprojekt után már a sajátját vezeti.

Kikészült Wossala Rozina, A Konyhafőnök zsűritagja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top