Sztárok

Elmarad Szabó Zsófi nászútja

Esküvő biztosan lesz, hiszen Szabó Zsófi már kiválasztotta a ruháját, sőt a jegygyűrűket is megvették. A nászút azonban elmarad.

Szabó Zsófinak és kedvesének, Kis Zsoltnak a Nyerő páros forgatásai miatt nem na­gyon volt idejük és alkalmuk foglalkozni az esküvőjükkel, csak azt követően láttak hozzá. A gyűrűiket Milánóban választották ki, és vették meg, Zsófi pedig csak a napokban találta meg azt a ruhát, amiben igent mondhat majd – értesült a Bors. Az esküvőre október első hetében egy Nyíregyháza melletti helyen kerül sor, ahol közel háromszázan ünnepelhetik majd az ifjú párt.

Nem lesz sztárparádé a lagzin a szabolcsi megyeszékhely közelében. A legjobb barátnőm, Sarka Kata természetesen ott lesz, és a drága keresztfiam, Dávidka és Noncsika is. A tanú az egyik testvérem lesz” – árulta el a bulvárlapnak Szabó Zsófi, akinek nekimentek a celebtársai.

Elmarad Szabó Zsófi nászútja

A nászútról semmit nem akart elárulni, de a Bors megtudta: elmarad. Szabó Zsófinak ugyanis a Story Extra felvételei miatt az RTL Klubban kell lennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top