Sztárok

Szexuális életéről vallott Várkonyi Andrea

Mostantól nemcsak Bochkor Gábor beszéli ki a párját, ahogy a rádióban szokta. Hanem Várkonyi Andrea is így tesz, ezúttal Kasza Tibornak mesélt valami pikánsat.

Várkonyi Andrea könnyen levetkőzte a feszes híradós szerepkört. Nemrég Kasza Tibivel főzött a Kasza konyhában, ahol igazán pikáns témák is szóba kerültek. “Ez úgy van, hogy egy nő, ha elég okos, mindig elhiteti azzal a férfivel, akivel van, hogy ő ilyet még nem látott, amit most vele” – magyarázta Várkonyi Andrea, miközben nagyokat nevetett. Ezen még Kasza Tibi is ledöbbent, és azonnal Bochkor Gáborhoz szólt. “Neee, Gabi, Gabi, védd meg magad, ez nagyon kellemetlen! Tehát azt mondják, hogy te a kis saját szubjektív világodban létezel, amiben el van hitetve, hogy te nagyon rendben vagy…” – mondta.

 A Bors megkereste Várkonyi Andreát, hogy megtudja, mit szólt az elhangzottakhoz. “Furcsa lenne, ha egy olyan férfival élnék együtt tíz éve, aki nem szereti a humoromat” – reagált a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top