Sztárok

Tényleg Peller Anna a legcsúnyább a Nyerő Párosban? – szavazz!

Hiába is tűnt úgy az elején, hogy a Nyerő Páros résztvevői közt barátságok szövődnek majd, a játék előrehaladtával ez egyre valószínűtlenebb. Király Péterék kiesésével gyakorlatilag Peller Anna és Lukács Miklós lett a kirekesztett.

Egy újabb játék keretében pedig bebizonyosodott, hogy mekkora taktikus Szabó Zsófi és Róka Adrienne is. 

Fontos volt a játék szempontjából, hogy mennyire ismerik a párjukat a fiúk, másrészről pedig azt tesztelték, hogy mennyire tudnak sminkelni, frizurát kreálni, és mennyire ismerik a párjuk ruhaméreteit, hiszen egy bálba kell elkészíteni a lányokat.A végén pedig szavazni lehetett, amiből a következő rangsor jött ki:

  • 16 ponttal Anna lett a 4.
  • 14 ponttal Eszter a 3. helyezést érte el.
  • 11 ponttal Adri lett a második
  • 7 ponttal, pedig Zsófi az első helyezést érte el.

A feltett pénzt Zsófiék kapták meg, az elkészült kreációkat a fiúknak és a lányoknak is pontozniuk kell. És mindenki Annát tette az utolsó helyre, és a legtöbben Zsófit dicsérték meg.

Nézd meg a galériát, hogyan is sikerültek a sminkek, ruhák és frizurák.

Megnézem
Összes kép (1)

Érthető amúgy, hogy Peller Anna összetört attól, ahogy a többiek pontozták, a férje vigasztalta.
Amikor Adri és Zsófi beszélgetnek, Zsófi szerint túl direkt lett volna, ha Annát 3. helyre teszi, mert azért láthatóan szebb volt a sminkje, mint Eszternek. “Nem tudtam dönteni Adri vagy Anna a szebb és Adrit jobban kedvelem, ezért szavaztam rá” – mondja Zsófi.
De Radócz Péter is taktikából nem szavazott Annára, akinek rosszul esik, hogy nem szeretik őt a többiek. “Senki nem szeret, mert elkezdtek fogódzkodót keresni, a színpadi mozgásra fogták” – panaszkodik Anna.

Valkó Eszter és a férje később elismerték, hogy igazságtalanok voltak. “Én sokkal csúnyább vagyok” – mondta Eszter, és ezzel Peti sem vitatkozott.

Most te szavazz, mit gondolsz. Nálad hogy néz ki a lista? 

Tényleg Peller Anna a legcsúnyább a Nyerő Párosban? - szavazz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top