Sztárok

Vastag Csaba kocsmai verekedésben szenvedett bordatörést

Vastag Csaba egy kocsmában bunyózott, ami nem végződött túl jól, ugyanis az énekes bordatörést szenvedett...

Kasza Tibi Kasza Konyha címmel élő főzőműsort indított, ide érkezett vendégként Vastag Csaba, mint kiderült, bordatöréssel. “Hát volt egy kis baráti összejövetel és egy baráti verekedésbe torkollott… Egy szórakozóhelyen visszafogottan ittuk az ásványvizeket, szénsavmenteseket, és ilyenkor mindenki ugye harcművészre issza magát, és volt egy ilyen ötletünk, hogy mi lenne, hogyha elkezdenénk egy picit verekedni? És hát ez lett a vége. Úgyhogy most még effektíve sem ülni, sem állni sem bírok. Semmit”mondta Vastag Csaba főzés közben.

“Barátilag ütöttünk egyet a haverokkal. Tizenkét éven át küzdősportoltam, manapság is gyakran edzek, nem kellett orvoshoz mennem ahhoz, hogy felismerjem az érzést. Ha eltört, ha megrepedt, ha zúzódott, az eredmény ugyanaz, nem lehet vele csinálni semmit. Fájdalomcsillapítókat lehet szedni, ha már elviselhetetlen. Jelen helyzetben pedig se tüsszenteni, se köhögni nem merek, sőt a vicceket sem nagyon díjazom, mert a röhögés is fájdalommal jár. A Star Academy is mindennapos elfoglaltság, ráadásul a hétvégén lesz egy nagy koncertünk is, kíváncsi vagyok, hogy bírom majd” – mondta el később a Bors megkeresésére a konfliktusért epedező Vastag Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top