Sztárok

Mészáros Árpád Zsolt rendőrségi ügybe keveredett

Mészáros Árpád Zsoltnak éppen nem volt autója, de gyorsan el kellett volna jutnia valahová, ezért motorra pattant. Nem kellett volna, hiszen nincs hozzá jogosítványa...

Mészáros Árpád Zsoltot Pestszentlőrincen kapcsolták le a rendőrök. “Gyerekkorom óta motorozom, édesapám raliversenyző volt, nagy rutinnal és biztonságosan vezetek, ez egy kényszerhelyzet volt. Nem volt autóm és nagyon gyorsan el kellett jutnom A pontból B pontba, ezért felültem egy nagymotorra… Tanulság ebből az, hogy az ember azt gondolja, vele ilyen nem történhet meg, hiszen nagyon jól vezet, és mindent tud a motorról, de akkor mégis mellém állt két rendőr kolléga, nagyon kedvesek voltak, és mondták, hogy “művész úr, ez egy nagymotor, úgyhogy kérnénk a jogosítványt” – mesélte a Blikknek a Sztárban sztár első kiesője, Mészáros Árpád Zsolt , akit 70 ezer forintra bírságoltak és a B-kategóriás jogsiját is bevonták két hónapra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top