Sztárok

Harry herceg 32 évesen sármosabb, mint valaha – szavazz, mit gondolsz!

Harry herceg ma ünnepli a 32. születésnapját, és sokakat meglep, hogy még mindig egyedülálló. A legkeresettebb agglegények között van, és nemcsak a vagyona, rangja miatt, hanem azért is, mert idővel egyre jobban néz ki. Szerinted is így van?

Hogy miért nincs Harry hercegnek barátnője, arra ő maga adott egy elég egyszerű magyarázatot: “Nem tudok ismerkedni, mert állandóan a figyelem középpontjában vagyok. Ha valakit elviszek egy randira, rögtön utána vadászni kezdenek rá az emberek, kikutatnak róla mindent, és egyszerűen minden nő menekül ettől, ami érthető.”

Pedig Harry herceg a szívek hercege lett az elmúlt években, még ha az idősebb generáció nehezen felejti is el a korábbi botlásait és botrányait. Egyre határozottabb ember, a katonaság megedzette, kedves, jó a humora, nagylelkű, barátságos és jótékony. 

Persze, akadnak olyanok, akik szerint sokkal természetesebb volt korábban a ma 32 éves herceg, és akkor lenne igazán vonzó, ha azt a gyermeki báját, kíváncsiságát megtartotta volna. Vannak olyan vélemények is, hogy Harry herceg szakállal megváltozott, sokkal komolyabb és érettebb férfinak tűnik, ezért könnyebb komolyan venni akár az udvarlásait is. Aztán meg akad, aki éppen a szakállat tartja ápolatlannak, túl öregesnek.

Mostanában így néz ki a herceg:

Megnézem
Összes kép (1)

Szerintünk minden szempontból jót tett az idő Harry hercegnek, aki édesanyját szeretné büszkévé tenni azzal, ahogyan él. Persze az is érthető, aki szerint nem a legszebben öregedett, de ez már igazán ízlés dolga.

Ilyen volt Harry a húszas éveiben:

Megnézem
Összes kép (1)

Szavazz, te mit gondolsz erről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top