Sztárok

Puzsér Róbert öngyilkos akart lenni

Puzsér Róbert életében volt olyan pont, amikor azt gondolta, az öngyilkosság, nem egy rossz dolog, hanem egy menekülési lehetőség. Sőt, komolyan gondolkodott azon is, hogy maga is él a lehetőséggel.

Puzsér Róbert a megmondóember, aki soha semmit nem rejt véka alá, és mindig mindenkinek beszól. De vajon mi van emögött? Puzsér Róbert az Echo TV ArcKép című műsorában mesélt élete nehéz időszakáról. Mint elmondta, már gyerekkorában is rengeteget csúfolták a kövérsége miatt, ráadásul a szülei válása is nagyon megviselte 6 éves korába. 

“Neurotikus vagyok, tulajdonképpen már gyerekként is az voltam, ami a terápia során derült ki. Generalizált szorongás szindrómám van” – mondta a maga elé görbe tükröt tartó Puzsér Róbert, aki öt hónapon keresztül zokogott. Elemi fájdalmat érzett, magányt és szorongást, a neurózisa hónapjai alatt az a kegyetlen felismerés kerítette hatalmába, hogy az öngyilkosság nem is olyan borzasztó dolog, hanem egy vészkijárat. Ez egyébként pontosan az az időszak volt, amikor a Csillag születik zsűrijében az egész ország megismerte sokszor elviselhetetlen stílusát. Hogy mennyire volt komoly az öngyilkosság gondolata? Mint Puzsér Róbert elmondta, volt A terve, B terve, C terve és a D terv lett volna az öngyilkosság… Végül a B terv sikerült.

További részletek a videóban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top