Sztárok

Újra várandós a magyar műsorvezető, Magyar Rózsa

13 hetes terhes a magyar műsorvezető, Magyar Rózsa, és már nagyon várja, hogy a gyötrő rosszulléteknek vége legyen. Az első terhességét sokkal jobban viselte.

“Az első terhességemnél is folyamatosan émelyegtem az első két hónapban, de után mintha elvágták volna, megszűntek a rosszullétek. Mivel már érzem, hogy kezd mozogni a baba, biztos, hogy hamarosan túl leszek ezen az időszakon” – kezdte Magyar Rózsa, aki már minden tanácsot és praktikát kipróbált, de semmi nem vált be, így megtanul ebben az időszakban tűrni.  Az énekesnő, aki a Muzsika tévé műsorvezetője is, rutinos édesanya, hiszen első gyermeke Petra már kétéves.

Kisbabát vár a magyar műsorvezető, Magyar Rózsa

“Október végéig rengeteg fellépésem van, és még vár is rám egy hatalmas kihívás. A Muzsika Tv Aranyhangjegy díjátadó gála október 8-án, ahol szintén szeretném megörvendeztetni a közönséget. Utána viszont már pihenni szeretnék, és akkor fogjuk kitalálni második gyermekünk nevét” – mosolygott Magyar Rózsa, akit sokan a falunapok koronázatlan királynőjének tartanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top