Sztárok

Esztergályos Cecília nevével fémjelzett pornófilmért perelne

A színésznő szerint trollok szálltak rá, akik az ő nevével megjelölt pornófilmet terjesztenek a közösségi oldalon. Hiába jelezte a Facebook üzemeltetőinek a problémát, sőt a rendőrséget is értesítette az üggyel kapcsolatban. Most már jogi lépéseket fontolgat.

A 78 éves színésznő az ACnews-nak nyilatkozva elmondta, hogy egyelőre tehetetlen a rosszindulatú jelenség ellen. A Jászai-díjas művész szerint az ő nevével ellátott pornófilmet terjesztenek a közösségi oldalon. Esztergályos Cecília szerint visszaélnek a nevével. Nyilatkozatában azt is elárulta, tudni véli, hogy nem a Facebookon terjedő vírusról van szó, hanem három ember fogott össze ellene, hogy rajta szórakozzanak.

Esztergályos Cecília nevével fémjelzett pornófilmért perelne

A művész már a rendőrséget is értesítette, akik azt mondták, nem tudnak mit tenni az esettel kapcsolatban. Esztergályos Cecília a Facebookot is értesítette, de a videót nem tudták eltávolítani. A színésznő a nyilatkozatában azt is mondta, fontolgatja, hogy bepereli a Facebookot.

“Kikérem magamnak azt, hogy egy ilyen idős és ismert embert, mint én, pornóval lehessen összefüggésbe hozni” – mondta az ACnewsnak Esztergályos Cecília.

További cikkek Esztergályos Cecíliáról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top