Sztárok

Palik László nem közszereplő többé

Palik László először jelent meg a nyilvánosság előtt, mióta hazajött Magyarországra, de nem nyilatkozott. Marsi Anikó azt is elmondta, miért.

Palik László egy partira kísérte el a feleségét, Marsi Anikót. Nyilatkozni azonban nem nyilatkozott. Mint kiderült, még most is tartja magát ahhoz, amit évekkel ezelőtt az országból való távozásukkor mondtak.

“Mikor mi elmentünk Magyarországról, úgy mentünk el, hogy elköszöntünk egy sajtótájékoztatón, ahol nem azt mondtuk, hogy soha többé nem szeretnénk szerepelni, de egy jó ideig biztosan nem. Akkor voltak a fiaink egy- és négyévesek. Azon a sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy egy ideig nem szeretnénk közszerepelni. Úgy gondoltuk, az, hogy addig nyilatkoztunk, szerepelünk újságokban, magazinokban, az a munkánk része volt. Aki közszereplő, annak – szerintünk legalábbis – kutya kötelessége kiszolgálni az olvasókat is. Mivel most egy hírműsor vezetője vagyok, ismét nem megengedhető az, hogy ha nekem feltesznek kérdéseket, akkor arra ne válaszoljak. Laci azonban más, ő továbbra sem szerepel, nem vállalt ilyen jellegű munkát, maradt ebben a státusban, de továbbra sem szeretne felhagyni azzal a hagyománnyal, hogy nem nyilatkozik” – mondta el a Borsnak Marsi Anikó, aki arról is mondott néhány szót, mit csinál most Palik László. “Az ő elsődleges feladata Magyarországon az, hogy a fiúk délutánonként is teljesen rendben legyenek, elmenjen értük az iskolába, hazamenjenek, tanuljanak. Ez egyébként így volt akkor is, amikor én már itthon voltam a Tények miatt, ők viszont még maradtak két hónapot külföldön. Egyébként mindkét fiam imádja az itteni iskolát, és bár felejtettek kicsit magyarul, nagyon tetszik nekik ez a közeg is. De mivel Laci nem közszereplő, a nevében nem szeretnék nyilatkozni arról, hogy egyébként mivel tölti a napjait” – fogalmazott a műsorvezető

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top