Sztárok

Így pofozza párját Szabó Zsófi a Nyerő Párosban

Igazi próbatétel a Nyerő Páros a bent élőknek, és egyre inkább elszabadulnak az indulatok. Szabó Zsófi és Kis Zsolt között legalábbis mindenképpen.

Korábban Kis Zsolt és Szabó Zsófi az intim perceikben megbeszélték, hogy ez a játék közelebb hozta őket egymáshoz. Jól is jön mindez az esküvő előtt, de igazán komoly feszültségre nem számítottak a Nyerő Párosban, pedig a mai játék betett nekik.

Miközben nemrég Szabó Zsófi receptre írta volna fel a Nyerő Párost minden párnak, a mai egyszerű feladat után csak sikerült egymásnak feszülniük. Zsolti nem értette, hogy Zsófi miért csak ennyi pénzt tett rá, de Zsófi elmondja Zsoltnak – sírva – hogy így is egész nap azon izgult, hogy mi lesz, és most úgy érzi ezután a kis letolás után, hogy ők elkezdtek eltávolodni egymástól, pedig azt hitte, hogy ez a játék pont, hogy megerősíti őket. A beszélgetés végén megölelik egymást.

“Nem ezt beszéltük meg, te is tudod jól” – mondogatta Kis Zsolt.
“Nem beszéltünk meg ilyesmit… azt mondtad apait anyait beleadsz… amikor Balázs elmondta a feladatot úgy ítéltem meg…” – védekezett Zsófi.
“Hogy a szellemi képességemet meghaladja ez a feladat…?” – vonta kérdőre Zsolti kedvesét.
“Úgy érzem, nem tudok neked jó lenni, ha túl sokat teszek, az is baj, ha túl keveset, az is baj” – morgolódott Szabó Zsófi, majd sírva mondja Zsoltinak, hogy úgy érzi, eltávolodtak egymástól.
“Mióta beléptünk a házba, külön vagy, nem nézel rám, nem akarom, hogy távol legyünk” – panaszkodott Zsófi.

Zsolti azzal védekezik, hogy egyszerűen nincs jó kedve, és ebből Zsófi következtetéseket von le. 

Így pofozza párját Szabó Zsófi a Nyerő Párosban

Hogy az egész balhé miből is indult, azt láthattuk a Nyerő Párosban. Szabó Zsófi néhányszor “lepofoztatja” a párját, és a jelenet lehetett volna igazán vicces is, így utólag viszont már egész más a színezete. Aki látta az Éretlenek című filmben, hogyan is működik a Géptanárnő, annak nem újdonság a szisztéma.

Így pofozza párját Szabó Zsófi a Nyerő Párosban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top