Sztárok

Mariah Carey pucér kebléről hab csüng

Nemrégiben kiderült, hogy Marah Carey a keble miatt kapott filmszerepet a jó nevű Empire sorozatban. Nos, ezt nem is csodáljuk.

Az történt, hogy a producerek szerették volna Mariah Careyt a sorozatban látni, mert az énekesnő a kebleivel minden nézettségi rekordot megdönthet, annyira népszerű a felmérések szerint. Ha igaz, ha nem, egy sztorinak ez is jó, és már csak emiatt is megnéztük, mit tettek be a sztárról a promóba.

Mariah Carey pucér kebléről hab csüng

Hát, nem spóroltak a látvánnyal, az biztos. De Mariah Carey – akinek a melleit már repterekről is kitiltották – maga is előszeretettel oszt meg a kebléről különböző képeket, nem igazán világos, milyen indokkal. Többnyire úgy, mint most, amikor állítólag egy hosszú munkanap után elnyúlt a kádban, és habfürdőzött.

Mariah Carey pucér kebléről hab csüng

Ezúttal is elmondhatjuk: Mariah Carey mellei szétfeszítették az internet világhálót. Igazából mi nem is feszegetnénk, miért posztol ilyen képeket, ahogy azt sem, miért mászik kádba felékszerezve, vagy hogy tulajdonképpen ki készítette ezt a képet? Nincs meg a pillanat, amikor fáradtan, egy hosszú munkanap után hazamegyek és azt mondom: Drágám, eresztek egy kád vizet, habfürdőzök, te meg addig fotózz már le! DE ez csak én vagyok, lehet, hogy másnál természetes.

Mariah Carey pucér kebléről hab csüng

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top