Sztárok

Valkó Eszter: szeretnék végre gyereket

Valkó Eszter és párja, Radócz Péter régóta szeretnének kisbabát, de eddig – minden próbálkozásuk ellenére – még nem kopogtatott náluk a gólya – írja a Blikk.

A Nyerős Páros sztárpárja Valkó Eszter és Radócz Péter régóta próbálkozik a családalapítással, eddig sikertelenül – írja a Blikk. “Nagyon sok próbálkozásunk volt már a gyermekvállalással kapcsolatban, de eddig nem jött össze. Emiatt eléggé meg voltunk törve, és a Nyerő Párosban való szereplés jó lehetőség volt arra, hogy elvonatkoztassunk egy pici időre attól, hogy kisbabára vágyunk. Folyamatosan próbálkozunk, csak amikor az ember sikertelen egy dologban, akkor jól jön egy olyan szituáció, ami kimozdítja ebből a szériából, és utána újult erővel nekiszaladhat a próbálkozásoknak. Sokszor szomorú voltam, de nem arról van szó, hogy feladnám. Az, hogy a műsor alatt egy időre elengedtem a görcsölést, nagyon jót tett lelkileg, ez kimozdított abból a helyzetből, amiben voltam” – mondta a magáról mostanában nem sokat hallató Valkó Eszter

Valkó Eszter: szeretnék végre gyereket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top