Sztárok

Stroke: Kulka Jánostól kért segítséget Halász Gábor

Az agyvérzés sajnos közös pont Kulka János és a Barátok közt egykori sztárja, Halász Gábor életében. Utóbbi fel is kereste a Jászai Mari-díjas színészt.

Kulka Jánoson életmentő műtétet hajtottak végre, tavasszal hetekig feküdt az intenzív osztályon, augusztusban pedig Halász Gábor (a Barátok közt egykori Hoffer Misije) kapott agyvérzést. Szerencsére ő is a gyógyulás útjára lépett, de rengeteg nehézsége és kérdése van, ezért Kulka Jánost kérte meg, hogy segítse a tanácsaival.

“Kulka Jánost már régóta ismerem. Nem tagadom, voltak pánikban eltöltött óráim.Egy ilyen mélyponton hívtam fel Jánost: hogyan lehet ezt leküzdeni, hiszen színészként és emberként is nagyra becsülöm. Jól tudom, hogy ő már túl lehet hasonló érzéseken, így kézenfekvő volt, hogy vele osztom meg a bajomat” – mondta el a Story Magazinnak Halász Gábor, aki teljes felépülése után maga is szeretne segíteni a stroke-os betegeknek.

További részletek az e heti Story Magazinban!

Stroke: Kulka Jánostól kért segítséget Halász Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top