Sztárok

Lagzi Lajcsi: megterveztem a sírkövemet

Az elmúlással kapcsolatos gondolatok gyötörték. Lagzi Lajcsi őszintén vallott a félelmeiről.

Lagzi Lajcsi felől az utóbbi időben több kellemes hangulatú hír érkezett: az Édes Életben Gesztesi Károllyal nagyjából 30 év után újra összeborultak, később pedig folyamatosan sztoriztak a fiatalságukról, sőt az is előfordult, hogy Galambos Lajos a Balaton közepén fújta el Gesztesi kedvenc dalát.

A mulatóspápa most pár órára maga mögött hagyta a szórakozást és a szórakoztatást, és beült Joshi Bharat műsorába, a Joshi, a legjobb barátba. A FEM3 kamerái előtt Lajcsi nyíltan beszélt a börtönben töltött időről és arról, hogy a rácsok mögött sokat gondolt az elmúlásra, sőt elmesélte, hogy az egyik ilyen alkalommal még a sírkövét is lerajzolta. “Egy natúr sírkövet terveztem… egy trombitát rajzoltam rá… a vége az volt, hogy köszönök mindent.” A zenész az interjúban azt is elmeséli, hogy egy rabtársa miként próbált öngyilkos lenni, és hogy elég későn érkezett hozzá a segítség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top