Sztárok

VV Lóri így hülyíti Dina fejét

Megvan a maga taktikája VV Lórinak, aki egyet biztosan tud: semmi komolyat nem akar a villalányoktól. Kár, hogy ezt Dina nem tudja.

Nagyképűnek és beképzeltnek találja a legtöbb ember a Való Világ egyik szépfiúját. VV Lóri viszont őszinte, segítőkész embernek tartja magát. “Télen még a sálamat is odaadtam egy hajléktalannak.” – mondta az ifjú celeb a beköltözőshow előtt. 

VV Lóri így hülyíti Dina fejét

A hidrogén-peroxidos lavórba beleeső, és ezzel szőkévé váló Lóri egyébként modell és statiszta, de fél évet dolgozott bébiszitterként is Ausztráliában. VV Lóri nem szeretne veszekedésbe és verekedésbe keveredni a villában, bár ezt nehéz lesz neki elkerülnie bent annak tudatában, hogy csak egy dolog bírja felidegesíteni: az intelligencia hiánya.

VV Lóri így hülyíti Dina fejét
VV Lóri így hülyíti Dina fejét

VV Lóri és teli szájjal káromkodó VV Dina között alakul a dolog, legalábbis a lány ezt hiszi, a fiú pedig egyszerűen hülyíti. “Én biztosan nem fogok bent összejönni senkivel, mert a szerelmesek hamar kiesnek. A kaland már más téma. Arra vevő vagyok.”

VV Lóri így hülyíti Dina fejét

Lesz még itt narancsdobálás.

A főnyeremény persze érdekli Lórit, de:
HA KIKERÜL A VILLÁBÓL, EDZŐ SZERETNE LENNI.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top