Sztárok

Papp Gergőék feladták a Nyerő Párost, Király Péterék maradhattak

A ma esti Nyerő Párosból egyértelműen kiderült, hogy a többségnek nehéz együtt élnie Király Péterrel és Kovács Dórával. Mégsem ők távoztak a játékból.

Kovács Dóra és Király Péter konfliktusai kiborítják a Nyerő Páros villában élőket. Legutóbb éppen azért vesztek össze, mert Péter megharagudott a párjára, amiért nem a megbeszéltek szerint játszott, Dóra pedig annyira leblokkolt, hogy folyamatosan rossz válaszokat adott.

Papp Gergőék feladták a Nyerő Párost Király Péterék miatt

“Amikor ez egy közös játék, akkor azt érzem, hogy a rossz válaszomért úgy haragszol, és úgy ömlik rám a negatív energia, és ha én azt érzem, hogy te támadsz engem, nagyon bestresszelek. Nagyon agresszívan néztél rám. Ha nem megerősítesz stressz helyzetben, hanem támadsz, attól csak rosszabb lesz” – mondta Dóra Péternek.

Ráadásul, amikor a Nyerő Páros-villa játékosai szavaztak, kiderült, hogy a többség szerint a legnehezebb Király Péterékkel együtt élni, ezért nem meglepő, hogy az esti kiszavazáson senki nem akadt, aki rájuk rakja a jelet, hogy játékban tartsa őket.

A váratlan fordult ezután következett. Papp Gergőék a szavazás után felszólaltak, és elmondták, hogy ők nagyon jól érezték magukat itt bent, és mivel nekik van a legkevesebb pénzük, illetve ők teljesítettek a legrosszabbul a közös játékon, ezért nem érzik fairnek, hogy ők maradjanak bent a Nyerő Párosban.

Papp Gergőék feladták a Nyerő Párost Király Péterék miatt

Judittal úgy döntöttek, hogy feladják a játékot, és hazamennek, azért, hogy azok folytathassak a játékot, akik eddig is kőkeményen megdolgoznak a sikerért.

Papp Gergőék feladták a Nyerő Párost Király Péterék miatt

Dóra elkezd sírni, és az első pillanatokban, láthatóan nem fogta fel, hogy mi is történik. Dóra utána azt mondja, ő nem érzi fairnek, hogy miattuk adják fel Gergőék a játékot. Péter is elsírta magát, és kimegy a konyhába, elmondja, nem gondolta, hogy ekkora antipátiát vált ki az emberekből, és eldöntötte, hogy most már kőkeményen taktikázni fog, már csak Gergőék miatt is.

Papp Gergőék feladták a Nyerő Párost Király Péterék miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top