Sztárok

Hét év után véget ért Tornóczky Anita házassága

Az egykori tévés két éve még hitt benne, hogy újra egymásra találhatnak férjével, mára azonban hivatalosan is elvált tőle.

“Továbbra is nagyon jó viszonyt ápolunk, nem vesztünk össze, de nem működött jól a házasságunk” – mondta a Blikknek Anita, aki egyáltalán nem verte nagydobra a válást. A lap emlékeztet, már 2013-ban is tudni lehetett, hogy Tornóczky Anita és párja házassága válságba jutott.

Akkor egy időre külön is költöztek egymástól, és mint kiderült, mindketten másnak az oldalán keresték a boldogságot. Egy évig éltek külön, mikor ismét közeledni kezdtek egymáshoz. Kapcsolatuk 12 évre nyúlik vissza, ezért a tévés és üzletember párja akkor úgy döntöttek, adnak egy második esélyt a kapcsolatuknak.

Csakhogy úgy tűnik, hiába. Anitának, akinek hamarosan megjelenik Izé szerint a világ című könyve, ma már papírja is van házassága felbomlásáról, ami elmondása szerint egyáltalán nem viselte meg.

Olvass még többet Tornóczky Anitáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top