Sztárok

Dráma a Star Academyben: Szűcs Randy összeomlott

Egyre nehezebben viselik a bezártságot a Star Academy énekesei. A lányokat a szeretethiány viseli meg, a fiúk közül Randy bírja a legkevésbé a nyomást.

A Star Academy fiatal énekesénél még a mécses is eltört pénteken, a színpadi próbán. A dráma nem sokkal azután következett be, hogy Miskovits Marci megérkezett az akadémiára, interjút készíteni az énekesekkel. Szűcs Randy azonban annyira kiborult, hogy még interjút se tudott adni. Könnyek között kért elnézést Marcitól, majd távozott.

 

A szombati élő show előtt nemcsak Randy omlott össze, de a Star Academy lányai is. A vagány Pádár Alexandra is komoly lelki válságba került, amiért szerettei és barátai nélkül kell leküzdenie az akadályokat. De nemcsak ő itatta az egereket. Az erdélyi Szőcs Renátánál is eltört a mécses: neki a kint hagyott szerelme hiányzik a leginkább.

“Nekem még sosem volt ilyen, minden nagyon jó vele, teljes az összhang köztünk” – zokogta, majd hozzátette, párja ad neki erőt.

Olvass még többet a Star Academyről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top